MEDIU

Să planificăm împreună viitorul

Să instaurăm un climat de încredere!

O tranziție profundă a meseriilor și a domeniului de activitate

În prezent, actorii trebuie să respecte numeroase standarde privind mediul, care sunt necesare pentru starea de bine a oamenilor, dar care rămân constrângeri suplimentare la care trebuie să găsim soluții.
Aceste mize noi fac acum parte dintr-o logică de conservare a mediilor de viață: protejarea biodiversității, gândirea într-o altă manieră a unităților, reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Cunoștințele noastre de specialitate se bazează pe capitalul uman și instrumentele de proiectare asistată de computer / desen tehnic asistat de computer. SEIMAF are o istorie de 25 de ani, perioadă în care a dobândit o experiență solidă datorită investițiilor în numeroase proiecte pe teme precum tratarea apei și aerului sau epurarea gazelor.


Echipele noastre vă oferă asistență în funcție de cerințele dvs. tehnice și economice

Experiența noastră în serviciul dvs.

Obiectivul este adaptarea infrastructurilor existente la noile provocări ale secolului nostru. Această adaptare necesită supravegherea în permanență a noilor sisteme și procese optimizate pentru a stabili un echilibru între mediu și eficacitate.

  • Studii privind instalațiile generale în etapele premergătoare proiectului și de proiectare finală
  • Conducte - Mijloace de susținere
  • Diagrame PID
  • Inginerie civilă
  • Șarpante metalice
  • Direcționarea sistemelor HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat)
  • Așezarea cablurilor
  • Studii privind conductele și învelișurile de protecție ale acestora
  • Calcule
  • Planuri de producție
  • Relevee laser

Indiferent de sectorul de activitate, SEIMAF este alături de dvs.:

Tratarea apei

Apele uzate
Datorită cunoștințelor sale solide din diverse domenii, indiferent de uzina de epurare, mijlocul industrial (bazin de decantare, filtrare sau tratare biologică), grupul SEIMAF se implică din fazele premergătoare proiectului până la studiile privind instalarea.

Desalinizarea apei de mare
Din cauza lipsei tot mai mari de apă, desalinizarea apei de mare devine esențială. Apa de mare reprezintă o bogăție aproape inepuizabilă și
este utilizată tot mai des pentru producția de apă potabilă.

Aflați mai multe

Tratarea aerului

SEIMAF are o echipă de experți care, datorită competențelor dobândite pe parcursul mai multor ani, realizează studii legate de tratarea aerului (gaze, efluenți, poluanți etc.). Menținem un nivel ridicat de exigență pentru a ne asigura că echipele noastre de experți răspund așteptărilor specifice ale clienților noștri.

Aflați mai multe

Mărturiile colaboratorilor noștri

Salem

Manager de proiecte

Sunt 5 ani deja de când ocup postul de inginer manager de proiect responsabil de instalațiile generale. Proiectele sunt derulate în diverse domenii de activitate și prezintă diverse provocări de natură tehnică. Acest lucru mi-a oferit satisfacții în fiecare stadiu al proiectelor și mi-a permis să progresez tot mai mult în timpul realizării și gestionării acestor proiecte.