TRANSPORT

Să fim motorul inovației!

Să contribuim împreună la succesul dvs.!

Îmbunătățirea performanței și un impact redus asupra mediului

Ca urmare a dezvoltării durabile și a liberalizării tot mai mari a acestui sector, operatorii de transport sunt în situația în care trebuie să facă față concurenței, dar au și nenumărate oportunități generatoare de profit.

Principalul nostru domeniu de activitate

Datorită unor competențe solide dobândite în decursul a două decenii, SEIMAF este în măsură să ofere o gamă completă de intervenții axate pa toate specializările Biroului de studii, pentru a reinventa domeniul transporturilor și a răspunde la noile transformări din acest sector care necesită un plus de flexibilitate din partea celorlalte industrii.

În domeniul transporturilor, se observă o puternică presiune concurențială (curent tot mai puternic de liberalizare în Europa). Totodată se are tot mai mult în vedere dezvoltarea durabilă, pentru că mijloacele de mobilitate sunt, deseori, considerate principalii factori care contribuie la schimbarea climatică. Prin urmare, este indispensabilă sprijinirea operatorilor în transformările interne pe care le implementează și este vital să se profite de numeroasele oportunități care li se oferă în acest domeniu care se schimbă zi de zi, urmând noi modele




Experiența noastră în serviciul dvs.

După două decenii de experiență vastă în domeniu, grupul SEIMAF are capacitatea de a propune o paletă completă de intervenții axată pe toate competențele implicate în proiectare, pentru a reinventa transportul și a răspunde la noile transformări din sector care impun mai multă flexibilitate și reactivitate din partea industriilor.

  • Studii de proces
  • Simularea robotică
  • Studii privind utilajele, controlul, asamblarea, reglajele etc.
  • Studii privind manipularea (demontarea, mișcarea pe benzi transportoare, ridicarea etc.)
  • Proiectare asistată de computer / desen tehnic asistat de computer
  • Configurare
  • Digitalizare
  • Calcule (mecanice, termice, elemente finite, elemente vibratoare etc.)
  • Diagrame de cicluri
  • Dosare de fabricație, documente de exploatare, de montaj, de întreținere
  • Schemă sinoptică, ergonomie
  • Relevee laser

Indiferent de sectorul de activitate, SEIMAF este alături de dvs.:

Industria auto

Pentru a face față noilor provocări din industria auto, SEIMAF este alături de dvs., pentru a vă ajuta să treceți la o viteză superioară și a vă garanta procese de producție flexibile și performante.

Echipele noastre intervin atât la nivelul etapelor premergătoare proiectelor, cât și la nivelul proceselor mecanice, robotice, de proiectare și de realizare a desenelor tehnice.

Aflați mai multe

Industria navală

Proiectarea de nave de croazieră, de structuri de luptă, de nave comerciale sau submarine nucleare este unul dintre domeniile de competență SEIMAF.

Agenția noastră din Cherbourg se specializează în domeniul naval: o echipă de ingineri, manageri de proiecte și proiectanți răspund solicitărilor dvs. în fiecare zi.

Aflați mai multe

Industria aeronautică

Suntem în măsură să oferim soluții chiar și la cele complexe solicitări datorită calității serviciilor noastre. Oferim asistență completă, începând de la etapa de consultanță până la realizarea proiectării.

Dispunem de o echipă calificată, care oferă servicii complete: divizie de consultanță, divizie tehnică și monitorizarea proiectelor.

Aflați mai multe

Industria feroviară

SEIMAF vă propune un drum simplu spre succes datorită echipelor sale dedicate care se ocupă de realizarea de studii privind utilajele și integrarea acestora: platformă elevatoare, cărucioare de manipulare, utilaje de ridicare etc.

Avem mai multe birouri de studii, pentru a oferi soluțiile optime în funcție de caracteristicile caietului dvs. de sarcini.

Aflați mai multe

Mărturiile colaboratorilor noștri

Drago

Documentarist

Am 20 de ani de experiență profesională ca documentarist pentru industrie. Am participat la proiecte de anvergură cunoscute și recunoscute.

Prin urmare, sunt încântat că fac parte din echipa SEIMAF. Domeniul transporturilor m-au interesat dintotdeauna și am avantajul că pot lucra în domeniu alături de clienții noștri care ne onorează cu încrederea lor!